•   Behoud van klanten
•   Versterk klantloyaliteit
•   Gebruik als incentive
•   Verhoog merkherkenning

BEGIN MET
UITGIFTE VAN

BRANDED MONEY

ZELF GIFTCARDS UITGEVEN

Getsby maakt de planning en lancering van een prepaid card programma eenvoudig. Er zijn een aantal punten die je in overweging wilt nemen met betrekking tot de planning en lancering van een prepaid-programma:

Planning – Definiëren van je programma

Bedenk de doelstellingen en wensen achter het programma, er zijn namelijk veel verschillende opties om uit te kiezen. Met heldere doelstellingen kunnen we makkelijker helpen om het ideale programma te creëren.

Hierbij een aantal punten:

VWelk merk of Design wil je op de voorzijde van de giftcard?

V  Hoe vaak worden er giftcards verstuurd?

VWie beheert het programma en heeft de verantwoordelijkheid voor het opwaarderen van de cards?

Zijn de antwoorden op deze vragen nog niet helder? Geen probleem, wij bespreken graag de mogelijkheden om te kijken wat de beste oplossing is.

Design – Ontwerp je programma

Design cards zijn stijlvol en versterken loyaliteit, aangezien de ontvanger voortdurend herinnerd wordt aan diegene die hun de card heeft gegeven.

Bedenk wel dat doelstellingen verschillen per programma en daarmee dus ook design eisen.

Let hierbij op de volgende punten:

Card Ontwerp

 

 

 

 

V  Getsby Cards: De Getsby Mastercard GiftCard is onze standaard card, zonder aangepaste ontwerp.

V  Logo Cards: Logo GiftCards worden geprint op standaard witte cards. Bedrijfslogo’s worden in één kleur gedrukt in de rechterbovenhoek van de card.

V  Design Cards: Design GiftCards laat je volledig op maat ontwerpen voor een optimale merkbelevenis

Carddrager Ontwerp 

Cards worden bevestigd aan een dubbelgevouwen A6 drager die ruimte geeft voor een persoonlijk bericht, een bedrijfslogo en de gebruiksaanwijzing bevat van de card. Er is keuze uit een standaard houder of een eigen ontwerp voor optimale merkbelevenis.

Toevoegingen

Voeg iets extra’s toe met een speciale boodschap voor de ontvanger.

Cardhouder Support

Getsby biedt wereldwijde ondersteuning voor cardhouders binnen onze programma’s. We zijn tevens in staat om ondersteuning te bieden voor op maat gemaakte programma’s waarbij we trainingen bieden om zelf de cardhouders te kunnen ondersteunen.

Designsupport

Geen idee wat jullie ontwerp moet worden voor een prepaid card? Missen jullie interne designers om ontwerp-bestanden te maken? Maak je geen zorgen! Getsby kan u helpen bij de ontwerpen en het creëren van de bestanden zodat de cards en dragers probleemloos gedrukt worden.

Goedkeuringen

Zodra het ontwerp gemaakt is, moet deze worden beoordeeld en goedgekeurd door de uitgevende bank, het netwerk en fulfilment. Aangezien prepaid cards financiële producten zijn, zorgen we ervoor dat programma’s volgens compliance procedures lopen en voldoen aan de eisen van de financiële instelling en regelgeving.

Set Up – Verwerkingen en Verzendmethodes

Een van de grootste voordelen van een prepaid card programma is de mogelijkheid om zelf cards op te waarderen en uitgeven. Zo kun je alle cards van tevoren opwaarderen met € 250, of een verschillend bedrag per card.

Orderverwerking

Of er nu één of meerdere beheerders nodig heeft om cards verwerken of op te waarderen, Getsby zorgt voor een soepele, veilige en betrouwbare orderverwerking via de Prepaid Gate, onze online portal, of via een systeemintegratie.

Online Portal: Prepaid Gate

Prepaid Gate is een onlineapplicatie die 24/7 toegankelijk is om cards te versturen of op te waarderen. Elk programma kan afzonderlijk worden beveiligd, waarbij beheerders verschillende toegangsniveaus en opwaardeerlimieten toegewezen kunnen krijgen.

Integratie

Indien er meer maatwerk nodig is qua functionaliteiten, zal Getsby jullie IT-afdeling ondersteunen om een naadloze integratie van de Prepaid Gate API met de bestaande bedrijfssystemen te realiseren. Hierdoor hebben medewerkers makkelijk toegang tot het beheersysteem van de cardprogramma’s.

Verzendmogelijkheden

We kunnen al je cards in bulk verzenden naar één locatie, of cards rechtstreeks naar de ontvangers versturen. Afhankelijk van het programma zijn één of beide opties nodig. Hierin ontzorgen wij jullie volledig indien nodig.

Rapportage – Programma Resultaten

Getsby biedt als extra optie een eenvoudige manieren om prepaid card programma’s te monitoren en consumentengedrag. Wij bieden twee soorten rapportages:

Standard rapportage

Beheerders en cardhouders kunnen realtime programmagegevens opvragen om activeringen en card saldi in te zien.

Aangepaste rapporten

Bij het opzetten van het programma kan Getsby rapportages maken die helpen om inzicht te geven in consumentengedrag en programma-activiteiten. Deze informatie draagt bij om jullie gebruikers en klanten beter te leren kennen en helpt daarbij ook in het optimaliseren van toekomstige programma’s en acties. Getsby kan inzicht geven in de bestedingslocaties van de card, Retailer categorie codes van de locaties en wanneer de aankopen plaats hebben gevonden.

Betaling – Flexibele, veilige opties

Het opwaarderen van de cards is vrij eenvoudig. Getsby biedt, afhankelijk van jullie behoeften, twee betalingsmogelijkheden voor het verwerken van bestellingen.

Tussenrekening

Voor snelle en eenvoudige manier van de cards opwaarderen voorzien we je van een tussenrekening bij een door Mastercard goedgekeurde bank. Als er tegoeden op de rekening staan, kunnen beheerders makkelijk cards opwaarderen. Deze optie is het meest geschikt voor lange termijn programma’s, waarbij de beheerders verschillende toegangsniveaus en limieten worden toegekend.

Vooruitbetaling

Je kunt ook kiezen voor betaling vooraf per bestelling via een overboeking. Dit is geheel afhankelijk van de behoefte, maar werkt het beste bij kleine oplagen.

Tijdslijn – Versturen van de cards

De levenscyclus verschilt per programma, en is afhankelijk van de wensen en cardvolumes.

Globale richtlijnen voor een programma set-up:

V  Getsby Cards: 2 – 4 weken

V  Logo Cards: 8 -10 weken

V  Design Cards: 10 -12 weken

Houdt rekening met een gemiddelde levertijd van 10 dagen.