Stichting BO viert Feest

Steun Stichting BO viert Feest

Wij geloven net als Stichting BO viert FEEST dat ieder kind een feestje verdient, ondanks dat ze in armoede opgroeien. Daarom starten wij een actie waarmee we stichting BO viert FEEST steunen. Getsby doneert 50 cent voor elke giftcard die verkocht wordt aan zakelijke klanten ten behoeve van kerstgeschenken. (De actie geldt tot 15 november 2017) Ons streven is om 100 kinderen een superleuke verjaardag te geven in 2018.

Waarom is Stichting BO viert Feest ontstaan?

Voor de meeste kinderen is jarig zijn een feest. Helaas zijn er in de regio Veenendaal ongeveer 1.000 kinderen tussen 5 – 12 jaar voor wie dat niet het geval is. Deze kinderen groeien op in armoede, waardoor het niet mogelijk is om een verjaardag op een leuke manier te vieren.

Stichting BO viert Feest geeft kinderen een verjaardagsfeestje

Stichting BO viert FEEST organiseert verjaardagsfeestjes voor basisschoolkinderen uit gezinnen in regio Veenendaal die daar zelf de financiële middelen niet voor hebben. Per verzoek organiseert deze stichting een traktatie op school, versiering en taart thuis, een cadeautje en een kinderfeestje samen met 7 vriendjes of vriendinnetjes.

Bestel de Getsby, het leukste kerstgeschenk voor dit jaar

Wil jij de Getsby Gift Card met kerst geven aan jouw relaties of personeel als geschenk? Bestel deze dan direct online. Wil je meer dan 20 giftcards bestellen of heb je vragen, neem dan contact met ons op. Bekijk ook onze veelgestelde vragen.

BEKIJK ONZE OPTIES

REFERENTIES

 

Getsby Gift Card leuk cadeau. Service van Getsby is perfect, keurige en snelle beantwoording van vragen zowel telefonisch als per email. Personalisatie geeft deze gift card net iets meer bijzonders met name voor bedrijven. Zeker een aanrader.

 

Birgit Berendsen – van KemenadeExecutive Assistant - Ardagh Group

Fantastisch product om te geven maar ook om te ontvangen. We hadden de kaart laten personaliseren met een eigen tekst en bedrijfslogo, wat ontzettend mooi was geworden. Daar ons personeel van over de wereld komen was dit een zeer gepast geschenk. Doordat het een prepaid mastercard is wordt dit in zeer veel landen en locaties geaccepteerd en online als in de winkel/restaurant zelf te gebruiken. Ontvangers waren zeer verrast en we kregen alleen maar positieve reacties. Los van dat het een leuk cadeau was om te geven heeft Stefan ons uitermate goed geadviseerd en geholpen. Top service, top cadeau. Ik raad het een ieder aan om serieus na te denken om dit als gift te geven.

Dawlat DawlatJunior Buyer - Seaway Heavy Lifting