Ideale Cadeau

RELATIEGESCHENK

Op zoek naar een passend relatiegeschenk voor collega’s of klanten om uw waardering te tonen? Met de Getsby MasterCard® Giftcard heeft de ontvanger keuze uit miljoenen winkels, bedrijven, websites, restaurants, pretparken en bioscopen. Wil je liever een goed doel steunen in plaats van een cadeau kopen? Doneer de waarde van je giftcard aan één van dan ruim 60 geselecteerde goede doelen.

BEKIJK ONZE OPTIES

> Of neem contact op voor bestellingen vanaf 20 giftcards.

 

REFERENTIES

Getsby Gift Card leuk cadeau. Service van Getsby is perfect, keurige en snelle beantwoording van vragen zowel telefonisch als per email. Personalisatie geeft deze gift card net iets meer bijzonders met name voor bedrijven. Zeker een aanrader.

Birgit Berendsen – van KemenadeExecutive Assistant - Ardagh Group

Fantastisch product om te geven maar ook om te ontvangen. We hadden de kaart laten personaliseren met een eigen tekst en bedrijfslogo, wat ontzettend mooi was geworden. Daar ons personeel van over de wereld komen was dit een zeer gepast geschenk. Doordat het een prepaid mastercard is wordt dit in zeer veel landen en locaties geaccepteerd en online als in de winkel/restaurant zelf te gebruiken. Ontvangers waren zeer verrast en we kregen alleen maar positieve reacties. Los van dat het een leuk cadeau was om te geven heeft Stefan ons uitermate goed geadviseerd en geholpen. Top service, top cadeau. Ik raad het een ieder aan om serieus na te denken om dit als gift te geven.

Brigitte DawlatJunior Buyer - Seaway Heavy Lifting