OVER ONS

INTRODUCTIE GETSBY MASTERCARD® GIFT CARD

Uit een onderzoek van Actiepagina.nl (februari 2016) blijkt dat bedrijven “gratis” geld ontvangen, omdat 30% van alle cadeaubonnen nooit wordt ingeleverd. Wat is de reden dat 30% van alle cadeaubonnen niet wordt gebruikt? We hebben gemerkt dat consumenten hinder ondervinden van de beperkingen van de huidige cadeaubonnen. Dus waarom veranderen we dat niet? Het idee was om een concept te lanceren op de Nederlandse markt dat zo veel mogelijk dilemma’s wegneemt, en een wereld opent voor de gebruikers van cadeaubonnen. Met deze visie is Getsby ontstaan.

WAAROM GETSBY?

Een Getsby is een MasterCard® Gift Card die je cadeau kan geven aan familie en bekenden, en is te gebruiken op alle locaties waar MasterCard geaccepteerd wordt. Wereldwijd zijn er meer dan 35,9 miljoen acceptanten, zowel online als instore. In Nederland alleen zijn er momenteel meer dan 100.000 locaties, zoals: winkels, restaurants, bioscopen, pretparken etc. Dit betekent dat de Getsby bijna overal te gebruiken is in verhouding tot de meeste cadeaubonnen.

HOE MAKEN WE HET VERSCHIL?

Wij geloven dat mensen zelf graag bepalen waar, wanneer en waaraan zij hun gift card willen uitgeven. Wij bieden daarom een betrouwbare service die overal en altijd te gebruiken is. De Getsby MasterCard Gift Card is wereldwijd bij 35,9 miljoen on- en offline locaties te besteden, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn!