Kerstgeschenk

HET LEUKSTE KERSTGESCHENK: DE GETSBY

Ben je op zoek naar een origineel kerstgeschenk? Wil je een keer wat anders aan je relaties of personeel schenken dan de standaard gifts? Kies dan voor de giftcard van Getsby. De Getsby is een MasterCard® Gift Card die je met kerst als geschenk kunt geven aan je relaties of personeel.

De Getsby Mastercard® Gift Card

De giftcard van Getsby kun je op alle locaties gebruiken waar Mastercard geaccepteerd wordt. Wereldwijd zijn er ruim 35,9 miljoen acceptanten, zowel online als instore. In Nederland zijn er ruim 100.000 locaties, zoals restaurants, winkels, pretparken en bioscopen. In tegenstelling tot de meeste cadeaubonnen kun je de Getsby bijna overal gebruiken.

Opties | Mastercard Gift Cardhouder

Kerstgeschenk relaties

Ben je op zoek naar een geschenk met kerst voor je relaties? Dan is de Getsby natuurlijk erg origineel en leuk om te geven aan je relaties. Zij waarderen het zeker. We houden er namelijk van om cadeautjes te krijgen. Het is een positieve emotie en zorgt voor een ‘happy feeling’. Tegelijkertijd beloon je ook de relaties voor hun vertrouwen in jouw organisatie. De kans is zeer klein dat je klanten nog overstappen naar de concurrent, want wie wil er nou niet een leuk kerstgeschenk?

Kerstgeschenk personeel

Niet alleen voor relaties, maar ook voor je personeel is de Getsby een uitstekende beloning voor hun tomeloze inzet voor het afgelopen jaar. Bovendien kunnen ze met de Getsby zelf kiezen wat ze met de gift card gaan doen in plaats van dat ze een kerstgeschenk krijgen wat hen mogelijk niet interesseert.

 

BEKIJK ONZE OPTIES

Bestel de Getsby, het leukste kerstgeschenk voor dit jaar

Wil jij de Getsby Gift Card met kerst geven aan jouw relaties of personeel als geschenk? Bestel deze dan direct online. Wil je meer dan 20 giftcards bestellen of heb je vragen, neem dan contact met ons op. Bekijk ook onze veelgestelde vragen.

REFERENTIES

Getsby Gift Card leuk cadeau. Service van Getsby is perfect, keurige en snelle beantwoording van vragen zowel telefonisch als per email. Personalisatie geeft deze gift card net iets meer bijzonders met name voor bedrijven. Zeker een aanrader.

Birgit Berendsen – van KemenadeExecutive Assistant - Ardagh Group

Fantastisch product om te geven maar ook om te ontvangen. We hadden de kaart laten personaliseren met een eigen tekst en bedrijfslogo, wat ontzettend mooi was geworden. Daar ons personeel van over de wereld komen was dit een zeer gepast geschenk. Doordat het een prepaid mastercard is wordt dit in zeer veel landen en locaties geaccepteerd en online als in de winkel/restaurant zelf te gebruiken. Ontvangers waren zeer verrast en we kregen alleen maar positieve reacties. Los van dat het een leuk cadeau was om te geven heeft Stefan ons uitermate goed geadviseerd en geholpen. Top service, top cadeau. Ik raad het een ieder aan om serieus na te denken om dit als gift te geven.

Brigitte DawlatJunior Buyer - Seaway Heavy Lifting