Gratis Geld

Incentives, Cashbacks & GiftCards

Zet je wel eens cadeaubonnen in voor incentives of cashbacks bij klanten en collega’s? Uit onderzoek (Q&A Research, 2012) blijkt dat 30% van alle huidige cadeaubonnen ongebruikt blijft en verdwijnt in de la. Dit komt voornamelijk doordat de ontvangers niet terecht kunnen bij hun gewenste winkel of restaurant, geen geschikt cadeau kunnen vinden bij verstrekker van de bon of simpelweg niet weten waar ze terecht kunnen. Hierdoor ontvangen de verstrekkers van de cadeaubonnen “gratis geld” en bereiken jouw goede intenties niet het gewenste doel.

WAT BETEKENT DIT IN CIJFERS?

Hoe effectief is de inzet van de huidige cadeaubonnen in vergelijking tot de Getsby GiftCard? Wij hebben een rekenvoorbeeld gemaakt op basis van 500 cadeaubonnen à €25, zodat het verschil inzichtelijk is.

Incentives & GiftCards
– Prijs is inclusief € 3,99 activeringskosten per € 25 Getsby GiftCard
– Ongebruikte tegoeden zijn over te zetten naar een nieuwe Getsby GiftCard

 

HAAL MEER UIT INCENTIVES

Wil je retentie en tevredenheid verhogen bij de ontvangers? Kies dan een cadeaubon die makkelijk online en instore te besteden is. Het gebruiksgemak zal gekoppeld worden aan je merk of programma, waardoor ontvangers actiever worden en met meer plezier meedoen.