Prepaid Mastercard Cards Business

Kies giftcards die medewerkers,
relaties en klanten overal ter
wereld kunnen gebruiken waar
Mastercard geaccepteerd wordt.

MASTERCARD CARDS

BUSINESS

PREPAID

REFERENTIES

Getsby is a great rewards or gifts! We hosted a global competition in Asia, USA and Europe, and rewarded the winners with Getsby cards which they used with zero problem. The ability to use the card anywhere in the world fits perfectly to our need. The service is awesome, very attentive and fast. Happy to choose Getsby again, very recommended!

Maria YaEvent Assistent - Aegon

Getsby makes it easy to reward your customers! Their order template is simple and straightforward. Once you submit an order, it is fulfilled quickly and efficiently. The Getsby team provides an impeccable level of service: any questions are answered promptly and they go out of their way to make sure you and your customers are satisfied with their product.

Alicia MauroManager, Customer Success Managers - Lightspeed HQ

Toen wij met onze TAPT festivals overstapten naar het Pin Only systeem van i-Zettle, kwamen we voor de vraag te staan; ‘hoe faciliteren we onze crew, relaties en artiesten van consumpties?’. Eigen catering verzorgen is 1 van de mogelijke oplossingen maar is tevens een erg kostbare en bewerkelijke oplossing. Voor ons bleek het aanbieden van prepaid creditcards van Getsby DE perfecte oplossing. Op deze manier kun je zelf aangeven hoeveel credit elke kaart heeft, wie wat maximaal uitgeeft en blijft je betaalsysteem op deze manier waterdicht zoals je dat bijvoorbeeld met het gebruik van munten niet helemaal in de hand hebt.

De service van Getsby is goed, snel en oplossingsgericht. Daarnaast is het contact erg fijn en persoonlijk. Ook buiten normale kantooruren waar we ons met de festivals vaak in begeven. Kortom, wij zijn erg te spreken over de samenwerking met Getsby in combinatie met een Pin Only oplossing.
Nick de VreeEigenaar - DFRNT B.V. / TAPT Festival

Getsby Gift Card leuk cadeau. Service van Getsby is perfect, keurige en snelle beantwoording van vragen zowel telefonisch als per email. Personalisatie geeft deze gift card net iets meer bijzonders met name voor bedrijven. Zeker een aanrader.

Birgit Berendsen – van KemenadeExecutive Assistant - Ardagh Group

Fantastisch product om te geven maar ook om te ontvangen. We hadden de kaart laten personaliseren met een eigen tekst en bedrijfslogo, wat ontzettend mooi was geworden. Daar ons personeel van over de wereld komen was dit een zeer gepast geschenk. Doordat het een prepaid mastercard is wordt dit in zeer veel landen en locaties geaccepteerd en online als in de winkel/restaurant zelf te gebruiken. Ontvangers waren zeer verrast en we kregen alleen maar positieve reacties. Los van dat het een leuk cadeau was om te geven heeft Stefan ons uitermate goed geadviseerd en geholpen. Top service, top cadeau. Ik raad het een ieder aan om serieus na te denken om dit als gift te geven.

Brigitte DawlatJunior Buyer - Seaway Heavy Lifting